Maktkamp i full offentlighet

På Demokratenes nettsted synliggjøres maktkampen i Demokratene. I overskriften valget mellom Geir Ugland Jacobsen og Vidar Kleppe, så slår man på stortromma.

Det er hva fraksjonen til Geir Ugland Jacobsen mener er brudd på lojalitetslinja i forhold til Russlands aggresjon mot Ukraina som er det bærende argumentet som brukes nå mot Vidar Kleppe.

»

Vidar Kleppe er ikke årsaken til at jeg valgte å melde meg inn i Norgesdemokratene. Jeg husket knapt hvem han var fra min ungdom, men navnet var kjent — fra min mors generasjon. Å velge å publisere personlige holdninger direkte i strid med et godkjent styrevedtak, selv om man er uenig, er et klart brudd på lojaliteten til partiet og alle som jobber for det.»

Det er sjeldent man får se slik maktkamp og indre stridigheter få fritt spillerom i et landsdekkende parti.