Skandalepartiet som aldri vinner…

Demokratene i Kristiansand oste av selvtillit 10 september. Det var ikke måte på hvordan Kleppe & Co skulle endre Kristiansand. Ordfører og full pakke. Oppslag i alle store medier.

Så kom dagen som alle som kjenner Demokratene godt ventet på, nemlig fallet.
Det kom knappe 4 uker etter kommunevalget.

La oss oppsummere 10 av skandalene som har ridd Demokratene, senere Demokratene i Norge, for så igjen Demokratene:

1. Kleppe ut av FrP mars 2001 (suspendert)
2. Kleppe sammen med andre ildsjeler etablerer Demokratene i 2002
3. 2009 – 2011 rapporterer regnskapsansvarlig om underslag i Demokratene. Kleppe sier at alt er honkidori tiltross for at store summer har gått til privat forbruk
4. Demokratene i Norge anmeldes 2016 av Partilovnemnda for underslag og grovt underslag basert på regnskapene fra 2009 – 2011
5. Flertallet av sentralstyret i Demokratene i Norge vil samarbeide med politiet med unntak, av ikke overraskende, mindretallet i Vest-Agder.
6. Mindretallet arrangerer Ekstraordinært Landsmøte 18 juni 2016 for å avsette det lovlige valgte Sentralstyret for å hindre at de samarbeider med politiet om oppklaring av underslaget.
7. Ekstraordinære Landsmøte 18 juni 2016 nektes anerkjent av norske myndigheter i 3 instanser. 2 vedtak i Partiregisteret som opprettholdes av Partilovnemnda.
8. Med en protokoll fra dette Ekstraordinære Landsmøtet som er erklært ugyldig, tilraner de seg partiets hovedkasse og imaterielle verdier.
9. Valget 2017 ble en katastrofe
10. Valget 2019 er blitt tidenes nedtur. Fra vinner til den største taperen innen 4 uker. 4 av 10 melder seg ut av de som ble valgt inn. Kristiansandere fikk et AP-styre de neste 4 årene også.

Dette partiet har aldri oppnådd noe bortsett fra å skyve bort dyktige mennesker. Resultat er etter 17 år fremdeles et mikroparti!

Fremdeles tenker å stemme eller melde deg inn i Demokratene?