Krenket araber

Kan få vår Herre til å trekke på smilebåndet.

Kuppmakeren som kjemper for demokratiet….Legg merke til «jeg og Demokratene»… Han hevder å bli kalt araber er hets. Er det hets hvis vi kaller en nordmann svenske?

Vi er herved anmeldt. Vi får vel beskjed om dette i en av de nærmeste dagene.

Makvan Kasheikal ble valgt som nestleder i Partiet 17 april 2016. Han var med å organisere landstyremøte i Bergen 11.06.2016, men valgte å gå bak sitt eget Sentralstyre ved å planlegge i skjul ett politisk kupp av partiet.

Diktatoren Kasheikal er en av de få i Norge etter 1945 som er dømt ugyldig av den norske stat. Ugyldig som leder og med det kuppmaker. Når kuppmakere hevder at de kjemper for demokratiet, så får man en flau smak, spesielt når han angriper ytringsfriheten som er hjørnesteinen i vårt demokratiske samfunn.

Kasheikals hode er ikke i de vestlige verdier, men i Midt Østen, der folk skytes uten å bli stilt først for en domstol. Noe han gir uttrykk for var en skuffelse under ABB aksjonen på Utøya.

Kasheikal vil ikke Norge eller demokratiet noe godt. Det viser hans politiske handlinger med all tydelighet.

Vi vil samtidig be leserene av dette legge merke til særskrivningsfeil som eks. «for øvrig». Det er flere falske profiler på FB hvor dette er gjennomgående.  Vi tror og mener at det er Kasheikal som står bak disse profilene som viser med all tydelighet store problemer med å uttrykke seg skriftelig.

 Her er meldingen fra Kasheikal:

«I den siste tiden har jeg, i egenskap av å være leder for Demokratene i Norge, blitt utsatt for en lang rekke med trusler og sjikaner i sosiale medier. Som politikere må vi selvsagt tåle mye, men trusler om å bruke vold går etter min mening over grensen. Det må betraktes som forsøk på å skremme meg vekk fra å drive med aktiv politikk og fronte viktige politiske spørsmål som kritikk av islam, fri innvandring, EU og EØS.

Det blir ren rasisme når argumentene for at jeg ikke bør fronte kampen mot den uansvarlige politikken som føres her i landet, er at jeg er født i et annet land enn Norge. I flere innlegg blir jeg hetset som arabere, noe jeg for øvrig ikke er. Noen skriver at politikk i Norge kun bør føres av etniske nordmenn. Andre skriver rett og slett: «Jævla kurder». Krefter som forsøker å ødelegge vårt demokrati og begrense andres ytringsfrihet ved hjelp av lovstridige voldstrusler, mener jeg vi er nødt til å reagere imot, uavhengig av hvilke motiver de har. Jeg har derfor politianmeldt disse truslene. Et demokrati fordrer respekt for meningsmotstandere. De som i stedet bruker skjellsord, trakasseringer, usannheter på det personlige plan, eller trusler, respekterer ikke vårt demokrati og våre grunnleggende vestlige verdier, enten de gjør det fordi de har rasistiske holdninger eller fordi de ikke liker innholdet i den politikken jeg og Demokratene i Norge står for. Det samme gjelder uriktige og ærekrenkende påstander, som har til hensikt å gjøre det så utrivelig å drive aktivt med politikk at motstanderne gir opp. Det er også et angrep, ikke bare mot meg, eller andre som måtte rammes av liknende simpelheter, men et generelt angrep på vårt demokrati, og bør stoppes. Jeg håper politianmeldelsene kan føre til at demokratiets motstandere får et skremmeskudd.»