Fraksjonene som kriger i Demokratene- Oppsummering fra Lysglimt

Det er en evig kamp i Demokratene. Denne kampen overgår til og med Karl Ove Knausgård mange bøker som heter Min Kamp.
Demokratenes evige kamp har foregått i 20 år. 20 år med kamp mellom fraksjoner som kaller hverandre kuppmakere, svindlere, kriminelle, ekstremister, nazister og fascister.
Denne evige kampen i Demokratene er synligjort også i misbruk av partiets midler, kamp mot PLN, kamp mot revisorer som ikke vil godkjenne korrupt regnskap, kamp mot politiet og kamp regnskapsbilag som forsvant opp i røyk.

I denne kampen er fiender overalt, de er eksterne som Hans Lysglimt Johansens som kalles nazist og jødehater og andre igjen omtales som svindlere. Tiltross for at de har rent rulleblad og aldri har svindlet noen. De som kaller renhårige svindlere i Demokratene, er selv deltatt aktivt i svindel ved å bruke ugyldig protokoll for å tilrane seg verdier.

De som selv putter disse lappene på folk, har skjulte avtaler som ikke tåler dagens lys. Geir Ugland Jacobsen har avtale med partieier Vidar Kleppe. Makvan Kasheikal har fremforhandlet sin egen fallskjerm uten at medlemmene var informert, en avtale nærmere verdt 1 million kroner.

Likevel er alle andre skurkene, og skurkene ser seg som heltene. Dette partiet har holdt på slikt i 20 år.

Fin oppsummering fra Hans Lysglimt Johansen her