Vidar Kleppe er en Qusling raser Kent Andersen

Det er et voldsomt sinne og engasjement fra Kent Andersen.
– Makvan står bak dette. Og Vidar Kleppe står bak der sammen med Geir Ugland Jacobsen, sier Kent Andersen. – Jeg jobber ikke med amatører. Og i hvert fall ikke med quislinger. Jeg anser det Vidar Kleppe har gjort her: Det er å være en Quisling, rett og slett. Og det kan du sitere meg på, sier han.» Uttaler Kent Andersen til Fevennen.

Kent Andersen forsetter tiraden:
«– Han har sviktet mennesker som har støttet ham last og brast hele veien. Som har jobbet for å holde partiet sammen. Og nå grovt sviktet vår tillit, sa Kent Andersen etter at han og de øvrige i sentralstyret trakk seg lørdag kveld og meldte seg ut av partiet. »

Vidar Kleppe reager sterkt på uttalelsen til Kent Andersen:
«Vidar Kleppe kommenterer Andersens utalelser på følgende måte: – Jeg har alltid likt Kent og ville hatt han med som politisk nestleder i Demokratene. Jeg har vanskelig for å tro at han han kaller meg for Quisling som vi alle vet ble skutt på Akershus festning den 24. oktober 1945.»

Makvan Kasheikal velger ikke kommentere på Kent Andersen sterke ord og uttrykk om det Kent Andersen opplever som et sterkt svik.

Dette er på ingen måter over.