Fullt bråk igjen i Demokratene/NorgesDemokratene

Sakset fra Kristansandsnyhetene

Makvan Kasheikal overlevde eksklusjonskravet.
Mandag 6. februar måtte sentralstyre i Norgesdemokratene behandle et innkommet krav om at Makvan Kasheikal måtte ekskluderes. Grunnen var minst to brudd på sluttavtalen som inkluderte en million kr i sluttavtalen.
Av Knut Erik Severinsen
Men fortvil ikke, alle dere som ikke helt forstår hvorfor den tidligere såkalte «generalsekretæren» overlevde dette eksklusjonsforslaget. Saken er brakt inn for Landsstyre og vil bli behandlet som en ankesak der om noen få uker.
Mandag 6. februar ble kravet avvist av et knapt flertall i sentralstyre i Norgesdemokratene. Vidar Kleppe som sitter i sentralstyre var rasende, og kalte forslaget for personforfølgelse. Han truet også å melde seg ut og starte et nytt Demokratene om Kasheikal ble ekskludert.
Flertallet som gav Kasheikal amnesti viste at saken vil komme opp på et ekstraordinært landsstyremøte om Kasheikal fikk bli i Norgesdemokratene, derfor ble de med på å la Kasheikal inneha sitt medlemskap til Landsstyre avgjør saken.(Kalles på Norsk feighet)
Så får vi se da om Kasheikal overlever også Landstyre? Hvis han gjør det har svært mange gjort det helt klart landet rundt at da blir det masseutmelding av partiet. Vi kan også regne med at det vil bli reist mistillitsforslag mot Geir Ugland Jacobsen som har skrevet under på alle avtaler uten dekning i landsstyre. Heller ikke avtalen som innbrakte Kasheikal million utbetalingen er klarert av landsstyre.
Følg med på det som ligner mer på Albansk mafia enn et seriøst politisk parti.