Kristian Kahrs – Stortingsrepresentant for Serbia?

Kristian Kahrs sine ambisjoner er velkjent – han vil på Stortinget. Derfor opprettet han nettstedet stortingskristian.com og derfor ble han medlem av Demokratene i Norge hvor han nå er sentralstyremedlem i kuppmakerstyret. Les mer på bakholdsangrep.no. Kahrs var sentral i kuppet av partiet, både i fylket og på landsbasis – konkurrenter må bort.

Men først nå avslører Kristian Kahrs hvorfor han vil på Stortinget og hva hans hjertesak er: Serbia foran Norge! På sin Facebook profil skryter han i artikkel fra et nyhetsbrev fra en serbisk gruppe i Kosovo, om hvordan han skal bruke sitt sete i Stortinget til å få Kosovo opphevet som eget land og få det innlemmet i Serbia. Muslimer skal selvsagt jages ut av Kosovo. Han påpeker at dette er Demokratene i Norge sitt offisielle program, og en kampsak.

For å få dette til, så ber han alle serbere om økonomisk støtte til hans valgkamp. Dette er ikke ulikt Erdogan og hans valgkamp i Nederland og Tyskland.

Lojaliteten til Kahrs er Serbia – ikke Norge. Etter at han ble sparket ut av Nato for sine holdninger til oppdraget i fhv. Jugoslavia, så bosatte han seg i Serbia. Der lærte han å hate Nato, Kosovo-albanere, islam, EU m.fl, og at Serbias storebror Russland, er bra for Serbia og bra for Kahrs. Serberne i Norge er serbere. Kristian Kahrs i Norge, er serber.

Han har ”ofret” seg for saken ved å flytte tilbake til hans forhatte Norge, og infiltrert Demokratene i Norge. Hans synes egentlig lite om partiet, noe han bekrefter på facebook-sidene til sin medansvarlige forfatter av hevnlektyren mot oss; Simen Sætre, journalist i Morgenbladet. Her skriver Kahrs: ”Det er ikke lett å drive med intriger i et lite drittparti.” Sætre svarer: ” Ser ut for meg som det går helt fint.”

Og vi må være enig med Sætre. Kahrs bruker partiet som alibi for sin kamp. Norge skal trekke tilbake anerkjenningen av Kosovo. Norge skal ut av Nato. Norge skal ut av Europeisk samarbeid og i stedet søke partnerskap med russerne. Det finnes bevis på at Kahrs har innledet kontakt med den russiske ambassade i regi av Demokratene i Norge.

Patriot og sønn av Norge er ikke det første vi tenker på når Kristian Kahrs skal beskrives. Men så er det litt av en slekt han kommer fra. Der var det flere som utmerket seg i krigen på okkupantenes side. Eplet faller ikke langt fra stammen, heter det.

Vi venter spent på fortsettelsen:

Lar norske myndigheter han holde på?
Blir han for drøy for kuppmakerstyret?
Blir hjemlengselen til Serbia for stor?
Får han serbiske donasjoner, eller klarer han seg med morens trygd?

Følg med! Vi har nok ikke hørt siste ord fra serberen Kahrs.