Kupp i kupp og atter kupp. Hvem leder hvem?

Fra pålitelige kilder innad i Demokratene og samt brev som er sendt ut fra sentralstyret som kastet Geir Ugland Jacobsen, er landsmøtet 21 mai avlyst. Samtidig ser vi at Geir Ugland Jacobsen ikke har kontroll på Demokratenes aktiva. Derved er første runde til den nye lederen Makvan Kasheikal.

Samtidig med dette går partilederen ut i går kveld på sin FB profil om at det blir landsmøte. Derved vil partiet faktisk få to sentralstyrer hvis Geir Ugland Jacobsen iverksetter dette. Det vil da garantert bli innsendt klage fra sittende Sentralstyre over dette til Partiregisteret.
Da blir det opptil Partiregisteret og PLN (Partilovnemnda) hvem de vil forholde seg til. Dette kan bli en thriller uten like.

Geir Ugland Jacobsen største feil i denne kampen har vært at han som leder ikke har hatt kontroll på bankkontoer, websiden demokratene.org og andre aktiva som partiet har, men overlatt alt til Makvan Kasheikal som da har vært den reelle lederen hele tiden,

Vi må anta at bankontoer m.m er tømt for å hindre den ekskluderte lederen adgang til økonomiske midler.

Partiet som ikke håndterer seg selv mener at de lett kan håndtere Norges problemer og utfordringer. Bløffpartiet som alltid har hatt seg selv først og Norge sist.
Demokratene er kaos og kupp helt siden oppstart i 2002.  De lag som har lykkes som Hordaland og lokallaget i Askøy ble kastet på dør. Politisk suksess er ikke ønskelig Kaptein Sabeltanns hovedstad Kristiansand.