Kristian Kahrs er aktiv i et av kuppene – igjen

Partiet som har norgesrekorden i antall politiske kupp, der fraksjonene kupper hverandre ser man at samme personene går igjen.
Kristian Kahrs som var aktiv i kuppet i 2016, da i samarbeid med den sosialistiske journalisten Simen Sætre, omtalte Kristian Kahrs Demokratene som et lite drittparti å bedrive intriger i. Simen Sætre skrev som replikk at det «Ser ut for meg at det går helt fint «.

Kuppet skjedde 18.06 2016 men kuppet ble nektet registrert av Partiregisteret som fastslo at gjennomføringen var i strid med vedtektene og formalitet. I dette kuppet var målet å stoppe samarbeidet med politiet etter at partiet var blitt anmeldt for underslag og grovt underslag.  De ekskluderte også lederen av sentralstyret men dette ble også erklært ugyldig av Partiregisteret og Partilovnemnda.

Nå er Kristian Kahrs i gang igjen i kupp mot sine tidligere venn Makvan Kasheikal, og er aktiv i den hemmelige fraksjonen «Vekst og Samarbeid».  Samtidig gir han opponenter til sittende partileder klar beskjed om å melde seg ut, når han og partilederen vinner kuppet den 21 mai.

I henhold til Demokratenes sentralstyre via den administrative lederen er målet å gjøre Demokratene til et nytt høyreekstremt parti med røtter til NS og Putin dyrkelse. Dette passer hånd i hanske hos Kristian Kahrs som vi vet har kontaktet den russiske ambassaden for samarbeid i undergrave norsk sikkerhetspolitikk.  Kahrs slekten er jo ikke akkurat kjent i norsk historie som patrioter, men heller utmerket seg under 2 verdenskrig for fiender av Norge.

Vidkun Qusling og SS major Sophus Kahrs som var sjef for Quslings livgarde etter hjemkomst fra østfronten.

Vi vet at Kristian Kahrs er aktiv på flere plattformer der Vesten og NATO er den store fienden og Russland er vår frelse. Kristian Kahrs drøm om pan-slavisme er ikke ulikt krigsårenes pan-germanisme.

Atter engang jobber Kristian Kahrs febrilsk for å skape intriger, jobbe i kupp og er aktiv i hemmelige fraksjoner for å styrte det lovlige valgte sentralstyret hos Demokratene. Kaos partiet som ikke kjenner sine grenser og hvor kuppmakere kjenner seg velkommen.

Vi ser fram i mot fortsettelsen av kaoset som nå utspiller seg.