Kristian Kahrs nestleder i Demokratene Trøndelag – vil ikke forsvare Norge

Kristian Kahrs er pro-russisk i den pågående krigen i Ukraina. Han gjør det med kraft og styrke. Ikke bare at han forsvarer grove krigsforbrytelser mot det ukrainske folk. I et ramsaltet angrep på Vesten og NATO bruker han hva han mener er overgrep fra vestlig side, til å forsvare nedslaktningen av ukrainere, bombing av sykehus, fødestuer og drap på mødre og barn, utført av hans kjære Russland.

Patriot og sønn av Norge er ikke det første vi tenker på når Kristian Kahrs skal beskrives. Men så er det litt av en slekt han kommer fra. Der var det flereSophus Kahrs og Vidkun Quisling som utmerket seg i krigen på okkupantenes side.
Eplet faller ikke langt fra stammen, heter det.
Under 2 verdenskrig var det SS major Sophus Kahrs som kjempet for Nazi-Tyskland. Sophus Kahrs ble dømt for landsforræderi, men rømte til Argentina der han pleiet kontakt med andre nazister.

Nå har Kristian Kahrs tatt opp stafettpinnen.
Helt siden 2016 har Kristian Kahrs som politiker i Demokratene, ikke som privatperson, søkt om samarbeid med Russland og russisk etterretning. I epost ba han om kaffemøte med 2. sekretær Kulikov ved den russiske ambassaden. Eposten var sendt fra Demokratenes epost server.

Kahrs epost til 2. sekretær Kulikov

Nå er det Pro-Russland for «alle pænga» . Vesten er fienden. Russland er paradiset. Hvis Norge blir angrepet, hvilken insignia vil han ha på sin uniform? Norske flagget eller det russiske? Hos Demokratene hylles hans holdninger og de som er uenige med Kahrs linje er «globalister». Tiltross for at det er Putinsk globalisme med vold og drap vi opplever.

For å følge med Kristian Kahrs og hans heia kampanje for den russiske krigføringen mot mødre, barn og et folk som kjemper for sin nasjon, så er det jevne oppdateringer fra Russer-Kahrs her.