Nye sesonger med gjørmebryting

Da er det blitt bekreftet. Etter at tårene er tørket og uttalt at dette var han siste sjanse, har nå den kjente edderkoppen fra FrP, tilkjennegjort at han prøver igjen.

Vi kan nå vente oss 4 nye sesonger med gjørmebryting, hets og sjikane og vinner av prisen for det beste nettroll på SOME. Vi kan forvente 4 nye år med syting at de ikke får daglig sendetid på Dagsrevyen, TV2 og i Norges riksaviser.

Vidar Kleppe vil nå bekjempe globalismen og med det den viktigste saken i ermet, nemlig kampen mot teflon som nevnt i deres ærefulle folkefellesskaps partiprogram. Om det skyldes at han er selv teflon er usikkert, men han melder om at en god frokost er best med jernpanne hvor speileggene sitter dønn fast i underlaget.

Norske tannleger og «brillemakere» går nå en usikker framtid i møte. De skal alle statsansattes og gi oss «gratis tannlege». Ikke glem #Tennaerendelavkroppen bevegelsen nå vil nå nye høyder. Vi kan se for oss de tannløse i Demokratene foran det Norske Storting skrike ut sin frustrasjon, over at middagsmåltidet er kun grøt og spikersuppe.

Vi ser fram til nye sesonger i serien «Gjørmebryting hos Demokratene».