Nytt sviende nederlag – Sakset fra Kristiansandnyhetene

Nytt sviende nederlag for Vidar Kleppe og Demokratene!
Juristene i Kristiansand kommune har talt, Nils Nilsen er fortsatt medlem og representerer Demokratene i Bystyre!

Av journalist Knut Erik Severinsen
1. juni kunne flere medier avsløre at partiet Demokratene strøk Nils Nilsen fra medlemslisten. Navnet hans ble slettet sånn helt uten videre.. Det skjedde etter at han i et leserbrev i avisen Fædrelandsvennen tok et oppgjør med eget parti og i et intervju stilte spørsmål ved sin egen fremtid i partiet.
Nilsen ble strøket uten at han selv ble informert om dette. Ikke overraskende, det er slik Makvan Kasheikal og Vidar Kleppe har holdt på i årevis.

Til avisen Fædrelandsvennen sier partileder, Geir Ugland Jacobsen at Nilsen stilte vel nærmest et ultimatum. Og ble tatt på ordet. Sånn sett er det han som har meldt seg ut selv. Dette er selvsagt det reneste sludder fra den tidligere FrP lederen som selv ble ekskludert fra FrP. Grunnen var «gjentatte» brudd på FrP sine vedtekter, og brudd på FrP sitt etiske regelverk! FrP sitt etiske regelverk handler om en eneste ting, Seksuell Trakassering!

Nils Nilsen står altså fast på sitt medlemskap. – Jeg har betalt min kontingent og er derfor medlem i partiet, sier han til avisen Fædrelandsvennen. Noe Vidar Kleppe, Makvan Kasheikal og Geir Ugland Jacobsen er uenig med.
Nå har altså juristene i Kommunen sett på saken og avisen Fedrelandsvennen melder nå i kveld, torsdag at Nilsen representerer Demokratene i bystyret. Et nytt sviende nederlag for tidenes mest inkompetente parti grunder og tidligere leder Vidar Kleppe.

Når Ordfører Jan Oddvar Skisland sier at når Nils Nilsen fremmer forslag, så er det på egne vegne så er det altså feil. Dette sier Ordfører til avisen Fedrelandsvennen. Nå må ordføreren dementere dette, ellers kommer han i utakt med sine egne jurister.
Juristene i Kristiansand Kommune har lagt til grunn at Demokratene må legge fram dokumentasjon på at Nilsen ikke lenger er medlem i partiet. Og at dette har skjedd på en måte som er i tråd med partiets egne vedtekter.

Så lenge det er uenighet mellom Nilsen og partiet, så er det Geir Ugland Jacobsen i egenskap av partileder som må dokumentere sin sak.
Det har ikke Demokratene gjort. Selvsagt for at Nilsen ikke har meldt seg ut, selv eller ekskludert!
Derfor er Nilsen «fortsatt å anse som representant for partiet hen er medlem av», heter det i vurderingen som er kommet nå i kveld.

Eksklusjon!
Enhver annen person enn Nils Nilsen hadde blitt ekskludert i Demokratene. Hva er grunnen for at Nilsen ikke blir det? Andre er blitt ekskludert nærmest for bagateller. Hvorfor viser Vidar Kleppe frem sin feighet vi alle vet han besitter?