Trykkoker er ute av kontroll – Brønnøysundregisteret

Det er tydelig at det er viktig med personkarakteristikker mot individer som følger med på det årelange kaoset med Demokratene.

Det knapt et parti i Norge som har så mange saker med negativt fortegn. Det som heller ikke er nytt er de stygge og grove angrepene på enkeltpersoner. Nå har det gått så langt at man har bedt Brønnøysundregisteret til å reagere.  Demokratene er ikke et demokratisk parti. Det er et parti med forhold til lover og regler, som andre har til toalettpapir.

Brytes de, blir de anmeldt på dette, så kommer ord og uttrykk som man forventer ikke fra «ledere» i et politisk parti.

Det er ikke bare Alliansen som får gjennomgå. Epost som vi har tilgang på sendt av «Sentralstyret» i (U)Demokratene omtaler enkeltpersoner som «psycho».  Årsaken til at disse personene er «psycho» er fordi de vil bekjempe korrupsjon, kriminalitet og politisk svindel. Slikt tåler man ikke i Demokratene som gjennom flere år har forsøkt å sno seg unna lover, regler og allmenn dannelse.

Trykkokeren hos (U)Demokratene viser at alle ventiler blåst ut. Svovellukten tar over det offentlige rom, og de slitne sjelløse øynene til liksomledere, gnistrer nå av sinne. De vil ha seg frabedt at lovlydige skal blande seg inn deres indre anliggenheter.

Nå venter vi alle spent på svaret. Lengre tiden går – lengre pågår den politiske svindelen. Folk lures inn. De stemmer på et parti, gitt styre av 29 mai, men faktisk er det Kasheikal og Kleppe som er de som styrer skuta.

Liksom skipper og liksom styrmann tar oppvasken kabyssen, med sliten mine og hellig overbevist at de er på broen og at de styrer skuta.