Vidar Kleppe på vei ut av Norgesdemokratene

Kahrs med NATO håndkle som brukes til "Ræva".
En av lederne i Trøndelag fylkeslag, Kristian Kahrs, bruker NATO flagget til å tørke seg i «ræva».

Vidar Kleppe som startet Demokratene i 2002 er nå på vei ut av partiet. I følge flere kilder fra ulikt hold, er det avholdt møter for å få fjernet både Vidar Kleppe og Makvan Kasheikal.

Oppgitte grunner i hovedsak dårlig politisk styring i Agder, Vidar Kleppes beskyttelse av Makvan Kasheikal og det tyngste punktet Vidar Kleppes syn på Ukraina konflikten.

Norgesdemokratene som nå er det fremste Anti-NATO partiet i Norge har ikke plass til politikere i sentrale verv som fremmer et positivt NATO syn, og har et negativt syn på Russlands krigføring i Ukraina.

Vidar Kleppe som stod fram i norske medier i lykkerus over å få ekskluderte medlemmer i Oslo Fremskrittsparti til Demokratene, står igjen med svarteperkortet. Hva vil Vidar Kleppe gjøre nå? Starte eget parti? Stille til valg for Norgesdemokratenes partiliste i Agder og Kristiansand?  Eller vil han føye seg, kjempe for Norge ut av NATO, ja til russisk krigføring og forsatt kamp for at Norge IKKE skal være «vestvendt»  men et Russland vennlig politisk parti?

Det vil bli interessant å følge med den videre utviklingen i saken.