Vidar Kleppe og kriminalitet

I et innlegg på Norgesdemokratenes hjemmeside, skriver Vidar Kleppe om kriminalitet og at det må bekjempes med alle midler.

Vi er alle enige i det, men det blir raskt flau smak i munnen når vi vet at Vidar Kleppe var leder i daværende Demokratene, hvor det ble avdekket underslag.

Vidar Kleppe valgte å ikke forfølge dette, men opplyste til Fædrelandsvennen «at intet straffbart forhold har skjedd«. Partilovnemnda satte ned Partirevisjonsutvalget som kom fram til at det hadde skjedd underslag og grovt underslag under Vidar Kleppes ledelse. 

Forholdet ble anmeldt av Partilovnemnda som skrev at virksomheten i Demokratene i Norge (nå:Norgesdemokratene) var en trussel mot demokratiet. Saken ble henlagt av Kristiansandspolitiet, ikke på grunn av beviset stilling, eller at intet straffbart forhold har skjedd, men på grunn av kapasitet.

Samtidig som politiet etterforsket Demokratene i Norge, så ga Vidar Kleppe,  Arild Buli lederansvar lokalt hos Demokratene i Norge, i Kristiansandslaget. Arild Buli som knapt hadde fått kjent lukten av blomsterenga etter å sittet inne i fengsel for underslag og nå er konkurs, satt plutselig i lederskapet.

Demokratene, Demokratene i Norge og nå Norgesdemokratene har et sært forhold til kriminalitet, skjulte fallskjemsavtaler og forhold til regler og vedtekter i sitt eget parti, skal nå moralisere overfor samfunnet om «lov og orden».

De som har kjennskap til partiet med alle disse ulike aliasene, vet at partiet ikke har orden og er kjent for «ulov» isteden for lov.

Hva blir det neste? Arild Buli kjøres fram som finansminister og Vidar Kleppe som justisminister?