Fusking fra Kahrs

Det er en artikkel som Kristian Kahrs ofte sprer rundt på sosiale medier. Den bør ikke stå umotsagt.

2. mai 2016 skriver Kristan Kahrs en artikkel om partileder Kim Steinar-Kjærner Strømberg hvor han legger vekt på det han kaller «Fusking med CV«.  Essensen i historien er at Kahrs ble furten da han tapte ledervalget for Demokratene i Norge. Derfor allierte han seg med Kleppe & Co som også angret da de skjønner at partilederens kapasitet innen for økonomistyring er sterk. En kurdisk taxi-eier fra klan-kulturen er et bedre valg som leder for et parti som er blitt anmeldt for økonomisk kriminalitet av Partilovnemda. Her skal alt kunne skyves under teppet.

For å fjerne den nyvalgte partilederen må det brukes DDR metoder fordi valget er gjort på lovlig vis. Det Kahrs gjør da er å kontakte en gammel kollega, Simen Sætre, som får i oppdrag å latterliggjøre vår partileder i Morgenbladet. Helt etter malen fra den venstreradikale boka Rules for Radicals av Saul Alinsky:  Rule 5: Ridicule is man’s most potent weapon. It’s hard to counterattack ridicule, and it infuriates the opposition, which then reacts to your advantage.

Kristian Kahrs stilte opp som motkandidat, og da han skulle presentere seg så var han nøye om å ikke snakke om seg selv eller sin bakgrunn, fordi natten i forveien, under Landsmøtet løp han rundt i en svett RBK trøye og serverte hjemmbrent, med det resultat at mannen ble kastet ut av baren. Den historien kom i Adresseavisa «Demokratene-leder delte ut sprit i RBK-drakt»

Påståelsen om fusk er at Kim Steinar-Kjærner Strømberg skulle ha løyet om CV. Da han ikke trengte å levere CV for å bli partileder, men skrev en presentasjon om seg selv for valgkomiteen, så er dette en merkelig vinkling. Hans bakgrunn i en amerikansk investerings bank blir plutselig blåst opp. Kahrs ringer denne banken og spør om opplysninger, men de har selvfølgelig taushetsplikt i henold til tidligere ansatte. Presentasjonen til valgkomiteen var allmen og ikke detaljert da en mann på litt over 50 år gjerne har et langt yrkesliv.

Redselen for at Kim Steinar-Kjærner Strømberg skal kunne rydde opp i det økonomiske rotet tar nå helt av, og det er viktig å latterliggjøre han for å ha nevnt sin tidligere arbeidsgiver.

Kahrs er dessverre flink til å skrive som journalist utdannet. Som verdikonservativ og kristen er det betenkelig at han tar kontakt med røde ateister for å få hjelp til å fjerne en lovlig valgt partileder. Dette er noe hans venner i kristen-Norge bør vite.