Mistet grep om virkeligheten

NRK Nyhetslunsj hadde intervju med Vidar Kleppe og partiets leder Kim Steinar Kjærner-Strømberg 23. februar. Temaet var «Demokratenes fremtid usikker», hvor intervjuer innledet med å si at partiet risikerte å bli avskiltet og ikke få stilt lister til Stortingsvalget.

Vidar Kleppes respons var å omtale seg selv i tredje person, med fokus på Sørlandet og Kristiansand. Med innøvde floskler foran speilet fremstod han som en utrangert dårlig bruktbilselger. Han omgikk temaet og det var åpenbart at han har mistet grepet om virkeligheten. «Ingen sak for liten, ingen sak for stor- Vidar Kleppe og Demokratene holder ord!». Dette var Kleppes svar på de enorme utfordringene partiet har ifm to politiske kupp han selv er dypt involvert i. Det sier vel det meste når en «grunnlegger» av et parti må begå kupp for å beholde makten. Han fremstår som en dårlig utgave av Iraks desinformasjonsminister «Komiske Ali».

Lenke: https://radio.nrk.no/serie/nyhetslunsj/NPUB44003917/23-02-2017

Det fremgår forøvrig en feil fra NRK når de hevder at Landsmøte 16-17.april ikke hadde begge fraksjoner til stede. Noe som fremgår av protokollen.

Kuppmakerleder Makvan Kasheikal stilte ikke opp på intervjuet. Vi må anta at han var sysselsatt med å produsere protokoller og regnskap med ditto stavefeil ved sin egen kjøkkenbenk. Partiet har «god økonomisk styring», uttaler Vidar Kleppe og Makvan Kasheikal, når resultatet faktisk viser underskudd på over 100.000 kroner. I motsetning til kuppmakerne ønsker vi åpenhet om den økonomiske situasjonen partiet faktisk er i.

Stortingsvalget 2017 er et skjebnevalg, hvor folket må velge mellom nasjonalkonservative krefter som vil bevare den nasjonale felleskulturen, eller de som vil bryte den ned. Kuppmaker Kleppe & co ødelegger partiet. Konsekvensen blir at Demokratene som det eneste nasjonalkonservative alternativet i Norge, ikke får stilt til valg, slik at resultatet blir ytterligere nedbryting av vår nasjonale kulturarv, identitet med økende sosial uro. Vi tror at det er dette kuppmakerne faktisk ønsker!

Vi avslutter med et hjertesukk fra en leder fra ett av fylkeslagene som var til stede under kuppmakernes Landsmøte:

«Demokratene i Norge er et «maverick» parti med et flott program, men ingen kraft til å føde. LM som nettopp ble gjennomført var en manipulering av delegatene med årsberetning og regnskapforelagt på stedet, regnskapet forøvrig uten noter eller annen forklaring på hvordan midlene var skaffet tilveie. Gamle og nye vedtekter fastslår at LM er partiets øverste myndighet. Sittende formenn og nestledere har hele tiden satt LMs vedtak til side. Så – Gimme a break!
Du får fortsette din iherdige streven så får vi andre sitte på gjerdet å applaudere.
Det blir jo et flott kommuneparti for Kristiansand S. Ikke noe mer

«Leve Sørlandet-skit i Norge», ser derfor ut for å være kuppmakernes slagord. Det er noe å reflektere over for fåtallet som støtter kuppmakerne!

Her er flere Nyhetsbrev:

Nr. 4 – Kuppmakerne gjeninnsatt
​Nr. 3 – Money for Nothing
​Nr. 2 februar 2017
Nr. 1 – januar 2017