Sakset fra Kristiansandsnyhetene – Makvan styrer pengekassa!

Hvem styrer pengeflommen i Demokratene?

Det er en tid for alt, sa Makvan Kasheikal til avisen Fedrelandsvennen da han trakk seg fra alle verv i partiet Demokratene. Han skulle nå kun styre med lokalpolitikk i Kristiansand og fylkespolitikk i Agder. Men, er han ute?

Av journalist Knut Erik Severinsen

Det hele er selvsagt en stor bløff. Første avsløring på dette var det ekstraordinære Fylkesårsmøte der Kasheikal møtte opp tiltros for at han etter sigende av ute av alle verv. Ikke bare møtte han, Kasheikal fremsatte vedtektsstridig et forslag om, nettopp en eksklusjon av et mangeårig medlem. Eksklusjonsgrunnen denne gang var at vedkommende hadde lekket opplysninger til blant annet Kristiansandsnyhetene.

KN har også vært inne i Brønnøysundregistrene og der ser vi at Makvan Kasheikal ikke på noen måte er ute av Demokratene sentralt. Der kan vi lese at det er kun Makvan Kasheikal som har prokura i Demokratene. Med andre ord, Makvan Kasheikal styrer pengekassen i Demokratene, ikke Geir Ugland Jacobsen.
Ikke bare styrer han pengekassen, han deler ut penger uten å måtte gå det som er normalt i et parti, å få alle utbetalinger av noe format godkjent av Sentralstyre. Når lokallagene i Lindesnes og Arendal ble etablert så delte Kasheikal ut lokallag støtte omtrent fra bukselommen, ute godkjennelse. Lindesnes fikk 25000 kr, mens Arendal fikk 75000 kr.

Så narrative om at Makvan Kasheikal er ute av Demokratene er avslørt som enda en bløff. Det hele er nok mest sannsynlig et forsøk på å blidgjøre alle landets fylkesledere som var på nippet til å bli ekskludert av Kasheikal!

Pengene er det som driver Kasheikal, politikken er underordnet!